Rólunk

Küldetésünk

1998-ban alapított cégünk célja az ergonómikus, esztétikus, egyénre szabott bútorok gyártása, melyet saját 1000 m2-es modern üzemünkben végzünk. Minden ügyfelünk számára megtaláljuk a számára legmegfelelőbb megoldásokat, melyek a modern lakókörnyezet kialakítását szolgálják. Munkatársaink 15-20 éves tapasztalatát felhasználva személyre szabott ajánlatainkkal állunk rendelkezésre. A precizitás és a megbízhatóság évtizedes működésünk záloga.

Szolgáltatásaink

A Geri Bútor tapasztalt szakértő a belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól elkezdve, a látványtervezésen, a termékek gyártásán, szállításán keresztül a berendezésig. Az általunk gyártott konyhabútorokhoz kínálunk konyhai készülékeket, mosogatókat és egyéb kiegészítőket. Hálószoba bútorainkhoz kiváló minőségű matracokat, nappali bútoraink mellé kanapékat és ülőgarnitúrákat vásárolhatnak nálunk megrendelőink, így egy kézből, időt spórolva tudják berendezni otthonukat.

Minőség

Cégünk elkötelezett az állandó magas minőség mellett, és itt nem ismerünk kompromisszumot. A beépített alapanyagok csak a legjobb gyártóktól származnak, és a gyártási folyamatokat is rendszeresen ellenőrizzük. Szerintünk ez a hosszútávú vevőelégedettség záloga.